У Кіровограді представили нового заступника прокурора області

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Прокурор Кіровоградської області Михайло Гаврилюк представив новопризначеного заступника прокурора області. Відповідно до наказу Генерального прокурора України від 16 жовтня ним став Леонід Панченко.

«З цим призначенням я сподіваюсь на сконцентровану та змістовну роботу. Ситуація в країні вимагає від нас оперативної реакції на порушення законодавства та конкретних результатів діяльності», – зазначив під час представлення Михайло Гаврилюк.

Зі свого боку новопризначений заступник прокурора області запевнив, що розуміє свою відповідальність перед державою і суспільством за проявлений до нього рівень довіри і виправдає його.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області, Леонід Іванович Панченко народився у м. Новомиргород Кіровоградської області. Закінчив Національну юридичну академію імені Я. Мудрого. 1996 року розпочав роботу в органах прокуратури Кіровоградщини. Пройшов всі щаблі прокурорської служби. Попередня займана посада – начальник відділу роботи з кадрами прокуратури області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар