Сергій Притула у Кропивницькому: “Ми не придумували. То все так і було”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Жарти з життя, сльози від сміху та ексклюзивна а капела від Жогло, який завдяки кропивничанам відчув себе Тіною Кароль. Сергій Притула та “Вар’яти” привезли у Кропивницький нову програму.

У залі обласної філармонії не лишилось жодного вільного місця. Принаймні в партері. Майже півтора роки минуло з крайнього візиту до Кропивницького. І тепер “Вар’яти” знову в місті на Інгулі:

“Ми півтора роки тут не були. Я так за вами скучив. Стільки всього вам хочу розказати, звернувся Сергій Притула до гостей, а потім відразу до своїх “Вар’ятів”, – Ідіть, гуляйте, хлопці. Я сам можу ті години виступу закрити”.

DSC_0047

Пожартував лідер першого україномовного гумор-шоу і знову звернувся до гостей:

“Завжди радий приїздити у місто, де народилися Аня Жижа, Антон Лірник і 3-й полк спецпризначення, – каже Сергій Притула і відразу налаштовує кропивничан на гумористичну радіочастоту. – Забудьте про ті телефони, про камери, про біноклі на 63-му ряду. Звільнюйте свої руки для оплесків, адже ті хлопці, які будуть зараз виходити на сцену, однозначно того заслуговують. Це по-перше. А по-друге, вони то дуже люблять”.

DSC_0126

Кропивничани слухняно заплескали, і в такому ж ритмі не припиняли своєї активної “роботи” під час усього виступу. І, дійсно, “Вар’яти” на таке цілком заслужили. А секрет успіху того лідер команди сформулював досить коротко:

“Ви думаєте ми придумуємо? То всьо з життя”, – каже Притула.

І відразу поміж рядів звучали фітбеки від тих, хто впізнавав себе. Підсумовуючи один зі своїх монологів Сергій Притула порадив дівчатам у будь-якій незрозумілій ситуації робити ниючий звук “Ііиии”. І відразу на десь поміж ряду хлопець, борючись зі сміхом, сказав своїй дівчині:

“Навіть не думай так робити”.

DSC_0083

Часто історії одна з одною перетиналися: дуети підхоплювали теми монологів колег і навпаки. Історії перетинаються поміж собою, утворюючи суцільну картинку – перше україномовне гумор-шоу. У кожній замальовці сміх викликало або болюче “знайомо”, або геніальна гра акторів.

Людина-погляд Віталік Тильний міг особливо і не говорити: його міміка і очі миттєво перевтілювали чоловіка у найрізноманітніші образи. І в переляканого СБУшника, і типового чоловіка, і навіть ображену дружину.

варяти

Актор-фантом “Вар’ятів” Владзьо (Володимир Ковцун) зумів розважати гостей і без присутності на сцені – про цього жартували і під час монологів, і “в курилці”. А ще він зміг довести Притулу до відчаю – перед гумористичним батлом чоловіки побились об заклад і фортуна (разом з оплесками глядачів) була на боці Владзьо.

варяти

«Жошка» (Володимир Жогло) вражав гостей суворими ролями та потужним вокалом. До речі, кропивничани так аплодували Жоглі, що він, відчувши себе Тіною Кароль (сам зізнався про це), зробив для гостей унікальний подарунок:

“Хлопці зараз не розуміють, що тут відбуватиметься. Вперше я виконую пісню акапельно. Чесно, ніколи не робив того раніше. Я заспіваю. Але пообіцяйте, що заспіваєте разом зі мною приспів. Ви впізнаєте”.

Це єдиний кавер, якому не акомпонував Сергій Полупан, фішкою якого вважається те, що він німий на сцені. Але все за нього скаже його гітара.

варяти

Вальон (Валентин Сергійчук) варіював між категорично різними ролями. Причому його розгін між мімішністю та брутальністю, як то кажуть, 2 секунди. І без коментарів було зрозуміло, кого він грає, але зал сприйняв за хороший жарт звичайну фразу перед замальовкою:

“Я – чоловік”.

DSC_0358

“Вони просто геніальні. Я сміялася увесь концерт. “Вар’яти” ж, мабуть, не вперше читають цю програму, але вони настільки викладались, що навіть самі наче вперше ті жарти чули один від одного. Вони щиро сміялися зі своїх жартів. І це створювало теплу атмосферу. А ще було відчуття, що вони виступають тільки для тебе і більше ні для кого, – каже кропивничанка Світлана, – То дійсно все з життя. Часто впізнавала себе. Навіть оті жарти, де в них дівчина/жінка виглядає істеричкою – насправді так і є. А ще сподобались жарти, які суто нашого міста стосуються. Особливо фраза Притули: “Оце таж жарти. І раз, і два. Як “Зірка” “Ворсклу”. А ще мені дуже сподобалось як Сергій почав позувати, коли хтось у залі телефоном світив. Притула ж попросив не знімати на відео, а жінка сказала, що фотографує. І він почав позувати: “А, ну, добре. Так нормально?”

варяти

Концерт тривалістю у кілька годин пролетів за мить. Актори навіть казали, що йти від кропивничан не хотіли:

“Ви такі сьогодні розкішні! Хочеться ще і ще виступати”, – сказав Сергій Притула і пообіцяв невдовзі приїхати знову.

За щирість та гумор кропивничани аплодували “Вар’ятам” стоячи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар