Надуманий ажіотаж?

У зв’язку з тимчасовими збоями в роботі банкоматів та терміналів безготівкового розрахунку, деяким торговим точкам Кіровограда вчора довелося пережити незвичний наплив покупців.

Здійснивши рейд по магазинах міста, кореспонденти Першої електронної з’ясували, що чи не найактивніше торгували в магазинах «АТБ», розташованих у центрі міста та на Ковалівці. Тут протягом вечора з поличок зникли крупи, борошно, курятина, значно зменшилися запаси макаронних виробів і туалетного паперу.

Магазини мережі «Фуршет» та «Велмарт» працювали у звичних режимах. Як розповідають менеджери і касири, одні покупці запасалися продуктами першої необхідності, інші товарами для святкового столу, хтось затарювався спиртними напоями.

Старший менеджер магазину «Фуршет» Марина Лобач (на відео) запевнила, що покупців було трохи більше, ніж зазвичай у будень день, але ажіотажом це важко назвати.

Важким вечір 20 лютого виявився лише для магазину «Фуршет», що знаходиться в торговому центрі «Плазма» на вулиці 50 років Жовтня. Заклад працював у звичному режимі і обслуговував покупців, але змушений був перервати роботу у зв’язку з передчасним закриттям всього торгового центру.

Сьогодні всі торгівельні мережі працюють у звичному режимі і цілком забезпечені асортиментом товарів за не підвищеними цінами. Роботу системи безготівкового розрахунку було повністю відновлено ще вчора після 17.00.

Світлана Томашевська, Олег Поздняков, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар