УДАР по осені тримають

З початком осені чутки і непряма інформація про те, що кіровоградський екс-регіонал Микола Онул має неабияке бажання влитися зі своєю командою в обласну організацію «УДАРу», набули перших конкретних обрисів.

Учора Кіровоградська міська організація партії «УДАР» провела таємничу конференцію, про результати якої журналістам не вдалося дізнатися безпосередньо на місці події.

Конференція, що розпочалася о 18:00 у приміщенні по вулиці Тарковського, 57/82, тривала всього півгодини. За кілька хвилин до її початку біля будівлі зібралися кіровоградські журналісти, голова Асоціації політичних наук Дмитро Сінченко, член партії Ярослав Бєзмєнов та ще кілька осіб. Охорона не пустила їх всередину, мовляв, захід не є публічним. А також через те, що керівництво обласної організації «УДАРу» прийняла рішення про те, що на конференції можуть бути присутні тільки делегати конференції при пред’явленні відповідних мандатів. Відмовили у доступі і Ярославу Бєзмєнову, хоча він продемонстрував своє посвідчення голови виконкому обласної організації «УДАРу».

І вже приблизно о пів на сьому з будівлі вийшли делегати конференції. Більшість із них виявилися хлопцями років 20-ти на вигляд. Вони відмовилися від коментарів журналістам та організовано вирушили у своїх справах.
У цей час журналісти викликали наряд міліції із заявою про перешкоджання професійній діяльності. На місце події особисто прибув начальник Кіровоградського міського відділу УМВС в області Юрій Колибєлкін.
Згодом до журналістів і міліціонерів вийшов голова виконкому міського осередку партії Костянтин Поляков., який заявив: конференція не була публічною. Заперечив і звинувачення у перешкоджанні професійній діяльності представників ЗМІ. Поляков також відмовився відповісти на запитання про те, яке рішення прийняла конференція.

— Про все дізнаєтеся завтра з офіційного прес-релізу, – сказав він.

У відповідь Юрій Колибєлкін зазначив, що не бачить підстав не пускати представників мас-медіа всередину.

Як відомо, напередодні на адресу кількох кіровоградських видань надійшов прес-реліз, підписаний прес-службою Кіровоградської міської організації політичної партії «УДАР».

«…сьогодні, о 18 годині, в офісному приміщенні на розі вулиць Тімірязєва і Тарковського 57/82, має відбутись конференція Кіровоградської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Точне місце проведення даного заходу лишається таємницею, адже досі ніхто так і не дізнався, де знаходиться новий офіс кіровоградських УДАРівців.
Підготовка до сьогоднішньої конференції розпочалася ще вчора, коли кільком працівникам міського штабу видали частину заборгованості за роботу на виборчій кампанії. В момент видачі їм представили такого собі пана Грабовського (насправді мова про Горбовського — ред.), зауваживши, що саме ця людина є тим благодійником завдяки якому вони отримують свої кревні, що його потрібно запам’ятати і саме він завтра має стати очільником кіровоградської міської організації. Нагадаємо, що Горбовський входить до так званої «групи Онула», а отже, розмови про те, що УДАР продався Онулу не безпідставні», — йдеться в релізі.

У прес-релізі також стверджувалося, що «конференція може відбутися з масою порушень партійного статуту». Автори документа нагадали, що Кіровоградською міською організацією досі керує Ігор Козуб, якого на попередній конференції спробували відсторонити від виконання обов’язків за те, що він почав розраховуватись із боргами перед агітаторами за вибори. Однак Козуб оскаржив даний захід і продовжує залишатись керівником міської організації.

P.S. За не підтвердженою офіційно інформацією, на вчорашній конференції головою Кіровоградської міської організації «УДАРу» обрали депутата Кіровської райради Сергія Горбовського.

Наш кор.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар