Вишнівецька громада на Тернопільщині: бізнес у владі та влада з бізнесом (ЛОНГРІД)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Бізнес у владі та влада з бізнесом, як побудувати успішну модель розвитку громади, як знаходити проекти для оновлення ОТГ. Вишнівецька ОТГ з’явилася у Тернопільській області на ряду із першопрохідцями децентралізації. Кермо взяв у свої руки місцевий підприємець, який ніколи до того не був навіть держслужбовцем. Громада почала розквітати – адже до влади прийшли менеджери та стратеги, які покроково прописували можливості розвитку громади, почали співпрацювати з підприємцями, і, відповідно, підвищили відсоток сплачених податків.

Пожежна команда, Старовишнівецька школа, місцевий стадіон, щойно відремонтований сквер та Вишнівецький палац – такі об’єкти відвідали журналісти з Кіровоградської, Харківської та Дніпропетровської областей у прес-турі, організованому Українським кризовим медіа-центром у рамках Програми DOBRE.

Чим особлива Вишнівецька ОТГ Тернопільщини та як влада працює з бізнесом, і як залучає підприємців до розвитку ОТГ – дивіться у лонгріді Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар