Правоохоронці Кіровоградщини спіймали 2790 злочинців

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З початку цього року правоохоронцями Кіровоградщини викрито майже 2790 осіб, які скоїли кримінальні правопорушення, у тому числі більше 250 громадян, які на момент учинення протиправного діяння перебували у стані алкогольного сп’яніння.

Про це йшлося вчора під час наради в УМВС Кіровоградської області.

Зросла кількість розкриття окремих видів злочинів, зокрема крадіжок, грабежів, розбійних нападів, шахрайств, незаконних заволодінь транспортними засобами, збуту наркотичних засобів.

Загалом у порівнянні з минулим роком на Кіровоградщині зменшилася кількість таких кримінальних правопорушень як тяжкі тілесні ушкодження – на понад 25 %, тяжких тілесних ушкоджень зі смертю – на 26%, порушень правил безпеки дорожнього руху – на 2,8%, хуліганств – на 29%.

За кримінальними правопорушеннями економічної спрямованості, що були виявлені підрозділами Управління протидії злочинності у сфері економіки, забезпечено відшкодування матеріальних збитків на суму більше ніж 9 мільйонів гривень.

Також під час наради відбулося нагородженням керівників міськрайорганів, підрозділи яких показали найвищий рівень результатів діяльності за внутрішньообласним ранжуванням. Серед них – Олександрійський та Знам᾿янський міські відділи та Олександрівський і Компаніївський райвідділи міліції.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар